Durica Katarina

Kreatív írás workshop Brüsszelben

Kreatív írás workshop Brüsszelben

By: DuricaKatarina 2019. január 21.

Régóta fejedben motoszkál egy töréténet, de nem tudod hogyan kezdj bele? Tervezed, hogy egyszer majd regényt írsz? Felpörgetnéd a blogodat? Szeretnél frappáns közösségi média posztokat írni?

A kreatív írás workshop két napos, 2019. február 23-án és 24-én tartom, 10 – 14 óra közt mindkét nap. Kis csoportban tartva a létszámot, egyénre szabott feladatok mellett beszélünk írásról, inspirációról és kivessézzük a jó történetek alapelveit.

screen_shot_2019-01-21_at_19_35_40.png

A workshopon a legfontosabbat tanulod meg, hogy hogyan kell izgalmasan elmesélni egy történetet. Újságíróként, és három regény szerzőjeként gyakorlati tanácsokkal látlak el, megosztom a szerkesztőségi tapasztalataimat és azokat a hibákat is megmutatom, amit a legtöbb kezdő elkövet.


Segítek, hogyan kezdj neki a történeted megírásának. Beszélünk arról, hogy hogyan keltsd életre a szereplőidet, hogyan építsd fel a cselekményt, szó lesz párbeszédről, helyszínleírásról és fordulatok ritmusának fontosságáról is.
A workshopon foglalkozunk tartalomgyártással, kivessézük a népszerű blogok titkát, beszélünk témaválasztásról, és arról is, hogyan tűnjenek ki a blogbejegyzéseid a tömegből. Segítünk, hogy megtaláld az egyedi hangod és stílusod.


Újságírás, műfajok, hogyan készítsünk érdekes interjút, hogyan írjunk a nyaralási élményeinkből olyan riportot, amit publikálnak a magazinok? 

A workshop két napos, szombaton és vasárnap tartjuk, február 23-án és 24-én.


Helyszín: Brüsszel, Rue André Fauchille, Montgomery

Jelentkezés, bővebb információ a kat.durica@gmail.com címen.

süti beállítások módosítása